Івано-Франківський міський осередок КСУ Івано-Франківський міський осередок КСУ "Станіславів"
Ви увійшли як Гість | Група "Гости" | RSS
Меню сайту
Новини по розділах
Новини осередку [26]
Новини, оголошення, повідомлення, накази
КСУ інформує [6]
Актуальна інформація, новини, накази, та інше від Кінологічної Спілки України
Осередок в ЗМІ [5]
Статті, оголошення, інше в засобах масової інформації
Змагання, виставки [5]
Внутрішні заходи осередку
Офіційна інформація
Племінна робота та документи
Пошук
Друзі сайту
КИНОЛОГИЧЕСКИЙ СОЮЗ УКРАИНЫ. Официальный сайт Общение членов Кинологического Союза Украины на любые темы

Любарт - кінологічний клуб
Мукачівський Міський Осередок
Ровенское городское отделение КСУ "Альянс"
Дрогобицький осередок КСУ


Друг голубів
Спонсори
официальный сайт
официальный сайт
Партнери
Суспільно-політичний тижневик 0342.com.ua - сайт міста Івано-Франківська
Головна » 2010 » Грудень » 25 » Про перші успіхи та плани на майбутнє розповідає керівник ІФМО КСУ "Станіславів" В.Л.Яворський :
01:16
Про перші успіхи та плани на майбутнє розповідає керівник ІФМО КСУ "Станіславів" В.Л.Яворський :
Наші досягнення та перемоги – рік 2010. 

У кінці року саме час підбити підсумки роботи осередку «Станіславів». А досягнень у роботі з нашими чотирилапими вихованцями вистачає ! 2010 рік був насиченим на поїздки, і не лише по Україні, а й за кордон. Наші станіславські собаки високо оцінені та з честю представили Україну та Кінологічну Спілку України у Європі, на арені найбільших міжнародних виставок собак. Наш рідний синьо-жовтий прапор ми розгортали у 6-ти кранах Європи – Словенія, Німеччина, Молдова, Румунія, Білорусія, Росія. Загальна кількість відвіданих нами виставок – 58 : з них 26 міжнародних (CACIB) та 32 національних (CFC), в тому числі монопородні та спеціалізовані виставки. Також наші станіславські собаки успішно прийняли участь у одній з найпрестижніших виставок собак – «Чемпіонат Європи» (загальна кількість учасників з близько 10 000), що у 2010 році проходив у Словенії у місті Цел’є. У цьому році керівництвом ІФМО КСУ було організовано 16 спільних поїздок у 12 міст України – Київ, Одеса, Донецьк, Чернівці, Тернопіль, Хмельницький, Ужгород, Львів, Луцьк, Бердичів, Вінниця, і звісно ж – виставка у нашому рідному Івано-Франківську.
Кількість нагород, кубків та медалей, привезених нашими чотирилапими Чемпіонами у рідний «Станіславів» - не злічити. Станіславські собаки щоразу показували високий клас та високо оцінені суддями міжнародного класу. Наші собаки часто виграють класи та породу, отримують призові місця та виграють бести породних груп та моновиставок. В нашому активі є навіть переможці BIS – Best in Show виставок міжнародного классу – тобто собаки, що ставали Кращими з кращих на виставці !
Що необхідно для того, щоб зі своїм улюбленцем перемогти на виставці собак та стати господарем Чемпіона ? Наприклад, Ви є власником породної собаки. Заводчик Вашого маляти постарався на славу і у Вас підростає чудове цуценя з великою перспективою. На екстер’єрній виставці потрібно показати собаку з найкращого боку - суддя має мати можливість оглянути собаку та дати йому детальний опис. Все це є неможливим або малоймовірним без попередньої роботи господаря з собакою. Власне ІФМО КСУ «Станіславів» пропонує жителям Івано-Франківська та області щотижневі спільні заняття з молодими собаками по соціалізації та ринговій підготовці до виставок. Вам розкажуть про виставки собак та допоможуть навчитися правильно працювати з собакою та підготувати його до дог-шоу якнайкраще.
Хто знає, можливо саме Ваше пухнасте чотирилапе маля майбутня гордість нашого ІФМО КСУ «Станіславів» та кінології України ?

Наші плани на 2011 рік.

Колектив ІФМО КСУ «Станіславів» не зупиняється на досягненому. У 2011 році наш осередок матиме змогу запропонувати своїм членам нові послуги, які є актуальними та необхідними для кожного «собачника».
Наприклад, стартує абсолютно нова програма - «Клуб під ключ», яка включає в себе перш за все забезпечення абсолютно кожного власника породної собаки, члена ІФМО КСУ всією необхідною інформацією про його собаку – харчування, здоров'я, дресирування, виставки, документальна підтримка. Досить збирати по крихтах інформацію – до якого ветеринара звернутися чи де взяти номер телефона дресирувальника ?! «Клуб під ключ» включає повний пакет послуг для усіх власників породних собак. Наприклад, власник цуценяти разом з вступом у ІФМО КСУ «Станіславів» отримає не лише членський квиток, але й на його основі направлення та знижку на ветобслуговування, необхідну літературу та прайси на корм для собаки, право відвідувати спеціалізовані дресмайданчики та займатися різноманітними видами спорту під керівництвом фахівців, брати участь у спільних поїздках по виставках по Україні та за кордоном. Наше переконання в тому, що кожен фахівець повинен надавати послуги спеціалізовано – тобто ветеринар якісно та вчасно лікує, дресирувальник – вміло дресирує, представник кормів – пропонує найкращий збалансований корм, а клуб усе це об’єднує в одне ціле, надає інформаційну та документальну підтримку для зручності перш за все власників собак.
У 2011 році у місті Івано-Франківську планується проведення семінарів по правильному догляду, харчуванню, дресируванню собак усіх порід. Семінари буде організовано разом з фахівцями у профілюючих галузях, та проведені спеціально для власників собак.
Також у наступному році починає свою роботу новий дресмайданчик для собак усіх порід. Керівником проекту виступає спеціаліст, начальник кінологічного центру УМВС України у області та власник розплідника робочих німецьких вівчарок Руслан Третяк. Собаки Івано-Франківська отримають змогу займатися не лише елементами загального курсу виховання, але й вузько направленими видами дресирування – наприклад вибірка/пошук, циркові трюки, захисно-караульна служба.
У планах ІФМО КСУ «Станіславів» створити площадку під окремі види спорту – наприклад аджиліті (аналог конкуру). У наших станіславських собак великий потенціал та бажання вчитися чомусь новому. Наприклад керівництво та власники собак клубу організовують міські змагання по Pitch&Go, де приймають участь самі різноманітні собаки, адже це веселий та легкий вид спорту з собакою, заснований на апортуванні любого предмета господарю за проміжок часу. Власне наші наступні змагання відбудуться 26 грудня, і на всіх учасників очікують призи та новорічні сюрпризи.
Не варто забувати і про виставкові плани – власники собак клубу «Станіславів» вже встигли детально вивчити графіки виставок по Україні та за її межами та скласти пан поїздок.

Приєднуйтеся до нас ! Ми завжди на крок попереду ! Ми знаємо як правильно !


Категорія: Новини осередку | Переглядів: 728 | Додав: DOG | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу

Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Виставки, конкурси
ВИГУЛИ та ДРЕСМАЙДАНЧИКИ для собак у ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ - ЦЕ РЕАЛЬНО!
Майданчик
МАЙДАНЧИК ДЛЯ ДРЕСИРУВАННЯ СОБАК
Лапа допомоги дітям
Волонтерський рух ЛАПА ДОПОМОГИ ДІТЯМ
Нове на форумі
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0