приймаєте в сімю?!)))
|
|
aspirino | Дата: Вівторок, 13.01.2015, 14:16 | Повідомлення # 1 |
Малюк
Група: Перевірені
Статус: Офлайн
| доброго дня форумчани-собаководи!))) приймайте в сімю!!! знайомтеся - Гюнтер. ну і коротка історія, мого життя в ролі людини з собакою. Довго мріяв про собаку, не мав можливості завести (не був готовий, не був впевнений, що змошу доглядати, виховувати адекватно) но от тепер доріс!!! появилася в сімї донечка, донечка підросла, і я подумав, що і з собакою мав би справитися!!! взяли песика моєї мрії - шарпея!!! взяли дуже спішно, йому був лише 1 місяць! (в подробиці вдаватися не буду), і взяли без документів! пройшли 2 вакцини в потрібний час,виготовили вет. паспорт. ростемо, розвиваємося.... но хочеться рости і розвиватися в компанії інших собак, та їх хозяїнів!!! по документах ми чупакабра (так, яккрім ветеринарки нічого не маємо) но думаю це не стане перешкодою для нашого спілкування!
Повідомлення відредагував aspirino - Вівторок, 13.01.2015, 14:20 |
|
| |
ІФМО_КСУ_СТАНІСЛАВІВ | Дата: П`ятниця, 16.01.2015, 23:29 | Повідомлення # 2 |
Генералиссимус
Група: Администраторы
| aspirino, вітання ))) із задоволенням приймаємо до колективу )))
|
|
| |
aspirino | Дата: Вівторок, 20.01.2015, 13:14 | Повідомлення # 3 |
Малюк
| спс!!!!! ну раз так, то де, і коли ми вигулюємо своїх звірюг!?!?))))))))))))) жартую!!! но всерівно маю ще кілька питань!!!! хто, що може сказати , як у нас в місті з шарпеями справи?!?! є якісь серйозні представники породи??? і як у нас з кінологами? хочу задати кілька питань, можливо кілька уроків.... а то білагає, як скажені, на повідку дьоргаємося, з повідка відпускати страшно.... на голос вроді реагує нормально, завжди в дома прибігає, і зразу..... но на дворі всерівно є побоювання спускати з повідка. ну і взагалі... треба нам трошки навчитися хорошим манерам!!!!))))) можете порадити, щось, когось?!?
|
|
| |
an17 | Дата: Понеділок, 26.01.2015, 13:20 | Повідомлення # 4 |
Робочий
| тема э дресмайданчик, Вам туди
|
|
| |
anikaanika | Дата: Четвер, 30.06.2016, 00:37 | Повідомлення # 5 |