Івано-Франківський міський осередок КСУ Івано-Франківський міський осередок КСУ "Станіславів"
Ви увійшли як Гість | Група "Гости" | RSS
УВАГА! Сайт //dog-if.at.ua переїхав на http://dog-if.jimdo.com/, залишився форум.
зоологія МАЙДАНЧИК ДЛЯ ДРЕСИРУВАННЯ СОБАК Корм «HUBERTUS GOLD» УВАГА ПЛЕМОГЛЯД 2014 Перетримка ANF официальный сайт официальный сайт Мікрочіпи ПОЛЮВАННЯ з СОБАКАМИ цуценята вязки вязки

25/08/2012 САС-UA "КУБОК СТАНІСЛАВОВА" м.Івано-Франківськ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Вільні теми » Про різне » Нас покусали (зустрічі з агресивними собаками)
Нас покусали
МартаДата: Субота, 06.11.2010, 22:32 | Повідомлення # 1
Робочий
Група: Перевірені
Повідомлень: 205
Репутація: 2
Статус: Офлайн
Мабуть у кожного власника собаки бували випадки, коли їхнього улюбленця (улюбленицю) кусала інша собака. Давайте обговоримо у цій темі як себе вести в данній ситуації.
Почну з себе.
Недавно у нас стався такий випадок. Ми (я і Вольт), якось вечором гуляли і проходячи повз будинок зіткнулись з собакою (бійцівської породи чи то підбуль чи якийсь метис). І той пес не довго думаючи кинувся на Вольта. Газди того пса собі весело сиділи, пили пиво, спустивши його з повідка і навіть не поспішали його відігнати. Благо газдиня всеж таки підійла забрати його, а коли я зробила зауваження, що таку собаку якщо спускають з повідка треба хочаб у намордник вбирати, то мені пригрозили що знову спустять пса. Розумію що пояснювати таким людям правила вигула собак марно. Та все одно обідно, тому що лабрадор не зовсім той пес, який може в повній мірі дати здачу підбулю.
Єдина втіха - все обійшлось без травм. Правда мій хлопчик потім навіть їсти не міг, так бідний переживав.


Если собака - это все, что у тебя есть, ты все равно богатый человек.



Повідомлення відредагував Марта - Неділя, 07.11.2010, 11:46
 
ЛюбомираДата: Неділя, 07.11.2010, 15:11 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 3366
Репутація: 7
Статус: Офлайн
по ідеї потрібно попросити показати ветпаспорт, де зазначені прививки собаки, що покусав. Проте з огляду на повну неадекватність його господарів у плані вигулу собаки - марно й сподіватися на діалог. Дуже шкода таких собак, вони як правило довго не живуть - час від часу на когось з них трапляється сильніший неадекват.

Івано-Франківський міський осередок КСУ "СТАНІСЛАВІВ"
секретар - тел. +38 099 00 31 095, +38 097 18 75 053
 
МартаДата: Неділя, 07.11.2010, 15:19 | Повідомлення # 3
Робочий
Група: Перевірені
Повідомлень: 205
Репутація: 2
Статус: Офлайн
Того вечора єдине про що я шкодувала, так це про те, що ми гуляли самі, без нашого ліпшого друга ам.стафтер'єра. За образу Вольта, він готовий роздерти любого, хто посміє на нього навіть просто рикунти.
Правда коли я якось знову зустріла того пса з газдою і знову без повідка, я просто попередила, що як тільки він неаблизитьця до нас - то я буду відбиватись ногами, бо здоров'я і нормальний нервовий стан свого пса мені на багато дорожчий. Хоч по натурі я людина яка швидше насварить господаря, аніж вдарю тварину, бо прекрасно розумію, що тій собаці просто дуже не повезло попасти в руки саме до тих газдів.

Та саме обідне те, що голи я гуляю з Вольтом, то мені можуть люди робити зауваження, що я вигулюю великого пса без намордника. А власникам таких собак - навіть слова не скажуть і спокійно йдуть мимо. Оце найбільш не справделиво(((


Если собака - это все, что у тебя есть, ты все равно богатый человек.

 
Форум » Вільні теми » Про різне » Нас покусали (зустрічі з агресивними собаками)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: