UltraMarinas Milan Minodora
|
|
Milan | Дата: Середа, 16.03.2011, 20:33 | Повідомлення # 1 |
 Малюк
Група: Перевірені
Статус: Офлайн
| Нарешті дійшли до створення теми)навіть не знаю з чого почати Ну почалося все з того,що у мого сусіда,Яворського Віталія (для мене дяді Віталіка ,який пізніше так би мовити став моїм наставником)я побачила маленьку,дружелюбну і надзвичайно красиву собачку Соню.Після чого я зрозуміла що хочу саме таку собаку!!В пошуках я перерила мабуть весь інтернет,але так нічого і не знайшла..довго шукала..аж поки дядя Віталік не розказав про заводчицю КХС Олександру Яворську та її розплідник Minodora. Саме там я і знайшла своє маленьке чудо Ось таким маленьким щуриком ми побачили Мілана
Повідомлення відредагував Milan - Середа, 16.03.2011, 20:49 |
|
| |
Любомира | Дата: Четвер, 17.03.2011, 16:47 | Повідомлення # 2 |
 Генералиссимус
Група: Администраторы
| Milan, супер ! Вітаємо з відкриттям гілочки-персоналки !!! продовжуйте ! Є свіжі фото Мілана ?
Івано-Франківський міський осередок КСУ "СТАНІСЛАВІВ" секретар - тел. +38 099 00 31 095, +38 097 18 75 053
|
|
| |
Соня | Дата: Четвер, 17.03.2011, 18:39 | Повідомлення # 3 |
 Голова
| Quote (Milan) Нарешті дійшли до створення теми Вітаю з відкриттям теми. Довго ми йшли да цього, враховуючи що ми сусіди. Quote (Milan) для мене дяді Віталіка Ще раз назвеш мене дядя Віталік то і я про тебе всі секрети розкажу Quote (Milan) Яворського Віталія та Олександру Яворську Це у нас фамільне, любов до "кітайчиків" . Саша Яворська мій наставник, я радий що доля мене звела з ціэю жінкою, кінологом, заводчиком. До її рівня мені навіть при великому бажанні, наполегливості мабуть не стане віку щоб дійти. Я дуже радий що у нас в клубі із чотирьох кітайців - два з розплідника Minodora. Показуй фото Мілана, відскануй та виклади дипломи та все що звязано з Міланом. Панянки мають знати гідних парубків в лице !!!!
Повідомлення відредагував Соня - Четвер, 17.03.2011, 18:40 |
|
| |
Milan | Дата: Четвер, 17.03.2011, 23:31 | Повідомлення # 4 |
 Малюк
| Quote супер ! Вітаємо з відкриттям гілочки-персоналки !!! продовжуйте ! Є свіжі фото Мілана ? Вітаю з відкриттям теми. дякуєм!!)фото обовязково викладу Quote Довго ми йшли да цього, враховуючи що ми сусіди Ще раз назвеш мене дядя Віталік то і я про тебе всі секрети розкажу :D Quote (Соня) у нас в клубі із чотирьох кітайців - два з розплідника Minodora. а хто другий?))
|
|
| |
Соня | Дата: П`ятниця, 18.03.2011, 11:36 | Повідомлення # 5 |
 Голова
| Quote (Milan) хто другий?)) Magnifico Re Ahead Minodora (зав-вл Яворская г Донецк-вл.Сметанюк І. Івано-Франківськ) пуховий - кобель UltraMarinas Milan Minodora (зав Яворская-вл Ярмоленко Я. м.Івано-Франківськ)-кобель Olimpia Blistatelnaya Pobeda (завБойко-вл Штельмах А м.Калуш) - сука Velikolepnaya Sonya Vostochnaya Skaska (зав Хомутовская -вл Яворський В. м.Івано-Франківськ ) -сука
Повідомлення відредагував Соня - П`ятниця, 18.03.2011, 11:37 |
|
| |
Milan | Дата: Субота, 19.03.2011, 13:00 | Повідомлення # 6 |
 Малюк
| ой,то у нас вже є пуховий кобель??класно!
|
|
| |
Milan | Дата: Неділя, 20.03.2011, 16:08 | Повідомлення # 7 |
 Малюк
| от декілька фоточок)
Повідомлення відредагував Milan - Неділя, 20.03.2011, 16:31 |
|
| |
Milan | Дата: Неділя, 20.03.2011, 16:33 | Повідомлення # 8 |
 Малюк
|
Повідомлення відредагував Milan - Неділя, 20.03.2011, 16:34 |
|
| |
Король-Арчі | Дата: Неділя, 20.03.2011, 20:46 | Повідомлення # 9 |
Чемпіон
| Milan, дуже красиві фотографії. Мілан красень. Цікаво, де це він так класно загорів?
|
|
| |
Milan | Дата: Неділя, 20.03.2011, 22:08 | Повідомлення # 10 |
 Малюк
| дякуєм!дуже приємно! фотки ще з осені,а він весь час інтенсивно загарає як не на сонечку в дворі,то на підвіконні)))
|
|
| |
Madeline | Дата: Понеділок, 21.03.2011, 01:39 | Повідомлення # 11 |
 Генерал-полковник
| Milan, вітаю з відкриттям персональної сторіночки! Гарні фото! Розповідайте далі про свого улюбленця!
http://madeline-amcocker.jimdo.com/
|
|
| |
Milan | Дата: Вівторок, 22.03.2011, 01:53 | Повідомлення # 12 |
 Малюк
| дякуєм!!)обов"язково
|
|
| |