Івано-Франківський міський осередок КСУ Івано-Франківський міський осередок КСУ "Станіславів"
Ви увійшли як Гість | Група "Гости" | RSS
УВАГА! Сайт //dog-if.at.ua переїхав на http://dog-if.jimdo.com/, залишився форум.
зоологія МАЙДАНЧИК ДЛЯ ДРЕСИРУВАННЯ СОБАК Корм «HUBERTUS GOLD» УВАГА ПЛЕМОГЛЯД 2014 Перетримка ANF официальный сайт официальный сайт Мікрочіпи ПОЛЮВАННЯ з СОБАКАМИ цуценята вязки вязки

25/08/2012 САС-UA "КУБОК СТАНІСЛАВОВА" м.Івано-Франківськ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Любомира  
Як отримати більше заявок із реклами?
hermancramer31Дата: Середа, 18.02.2026, 10:16 | Повідомлення # 1
Малюк
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Офлайн
Колеги, запускав рекламу самостійно, але багато кліків і майже ніяких заявок. Чув, що правильно налаштована кампанія може працювати на прибуток, але не знаю, з чого почати. Чи варто довіряти агентству і на що звертати увагу?

wj6651015Дата: Середа, 18.02.2026, 10:19 | Повідомлення # 2
Малюк
Привіт. Звернувся до Upcorn Agency для налаштування контекстної реклами, і результати перевершили очікування. Вони провели детальний аналіз ринку, оптимізували оголошення та налаштували A/B тестування креативів. Трафік став більш цільовим, а конверсії - стабільними. Відчутно, що професійний підхід працює набагато ефективніше, ніж хаотичний запуск кампаній.

unrealnfs7Дата: Понеділок, 23.02.2026, 17:45 | Повідомлення # 3
Малюк
Інформацію я знайшов на сайті мобільна версія 2К — там усе структуровано. З перших хвилин відчувається драйв. Реєстрація проста, інтерфейс зручний. Плюс — ліцензія КРАІЛ і швидкі виплати. Для мене це гра, де все логічно і чесно.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: