Івано-Франківський міський осередок КСУ Івано-Франківський міський осередок КСУ "Станіславів"
Ви увійшли як Гість | Група "Гости" | RSS
УВАГА! Сайт //dog-if.at.ua переїхав на http://dog-if.jimdo.com/, залишився форум.
зоологія МАЙДАНЧИК ДЛЯ ДРЕСИРУВАННЯ СОБАК Корм «HUBERTUS GOLD» УВАГА ПЛЕМОГЛЯД 2014 Перетримка ANF официальный сайт официальный сайт Мікрочіпи ПОЛЮВАННЯ з СОБАКАМИ цуценята вязки вязки

25/08/2012 САС-UA "КУБОК СТАНІСЛАВОВА" м.Івано-Франківськ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Любомира  
Де можна ловити рибу на Вінниччині під час нерестової заборо
kirdolifyeДата: Четвер, 17.04.2025, 13:05 | Повідомлення # 1
Малюк
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Офлайн
Нещодавно ми з друзями поїхали на риболовлю на Південний Буг, але виявилось, що не можна ловити рибу в деяких місцях через нерестову заборону. Хто знає, де в Вінницькій області можна ловити рибу в цей період, не порушуючи правил? Що потрібно врахувати при виборі місця для риболовлі під час заборони?

capop81218Дата: Четвер, 17.04.2025, 13:11 | Повідомлення # 2
Малюк
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Офлайн
Я теж не раз задавав собі питання: "Де можна ловити рибу на Вінниччині в нерест?" Якщо ви любите риболовлю так само, як і я, то на Вінниччині знайдете кілька чудових місць, де можна ловити рибу навіть під час нерестової заборони. Наприклад, Південний Буг — це одне з найпопулярніших місць серед рибалок, і тут є чимало ділянок, де ловити рибу можна. Одна з таких локацій — поблизу Хмільника. Також мені радили Ладижинське водосховище — ідеальне місце для риболовлі з неймовірними краєвидами.

Повідомлення відредагував capop81218 - П`ятниця, 18.04.2025, 12:02

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: