Івано-Франківський міський осередок КСУ Івано-Франківський міський осередок КСУ "Станіславів"
Ви увійшли як Гість | Група "Гости" | RSS
Меню сайту
Новини по розділах
Новини осередку [26]
Новини, оголошення, повідомлення, накази
КСУ інформує [6]
Актуальна інформація, новини, накази, та інше від Кінологічної Спілки України
Осередок в ЗМІ [5]
Статті, оголошення, інше в засобах масової інформації
Змагання, виставки [5]
Внутрішні заходи осередку
Офіційна інформація
Племінна робота та документи
Пошук
Друзі сайту
КИНОЛОГИЧЕСКИЙ СОЮЗ УКРАИНЫ. Официальный сайт Общение членов Кинологического Союза Украины на любые темы

Любарт - кінологічний клуб
Мукачівський Міський Осередок
Ровенское городское отделение КСУ "Альянс"
Дрогобицький осередок КСУ


Друг голубів
Спонсори
официальный сайт
официальный сайт
Партнери
Суспільно-політичний тижневик 0342.com.ua - сайт міста Івано-Франківська
Головна » 2013 » Березень » 12 » ВИГУЛИ та ДРЕСМАЙДАНЧИКИ для собак у ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ - ЦЕ РЕАЛЬНО!
15:16
ВИГУЛИ та ДРЕСМАЙДАНЧИКИ для собак у ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ - ЦЕ РЕАЛЬНО!
ВИГУЛИ та ДРЕСМАЙДАНЧИКИ для собак у ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ - ЦЕ РЕАЛЬНО!

Суть моєї Ідеї ось у чому:

Івано-Франківськ, як і кожне українське місто, має постійну проблему з вигулом домашніх тварин внаслідок відсутності місць для вигулу та дресирування собак … «Собачники» ненавмисно, проте постійно муляють очі івано-франківцям, гуртуючись для вигулу у парках чи влаштовуючи стихійні дресмайданчики на окраїнах чи берегах річок… Більшість власників собак різних порід внаслідок непоінформованості навіть не здогадуються про правила утримання домашніх тварин (вигул, амуніція, обов’язкові прививки), тим самим наражають своїх чотирилапих улюбленців на небезпеку та створюють незручності мешканцям та гостям міста.
Це замкнуте коло можна легко розірвати, обладнавши виділені містом ділянки під вигул собак та дресмайданчики для загального користування власниками собак.

Для втілення своєї Ідеї я вже зробив ось що:

Івано-Франківський осередок КСУ «СТАНІСЛАВІВ» http://dog-if.jimdo.com/ зареєстровано у 2010 році (неприбуткова громадська організація). У клубі «СТАНІСЛАВІВ» створено чітку інфраструктуру для зручності Власника та його Собаки – годування, ветеринарія, дресирування, догляд, виставки (хендлінг) та інш.
Показником клубної роботи є результати кінологів області – собаки осередку постійно беруть участь у багатьох дог-шоу по Україні та за кордоном, отримуючи гучні звання Чемпіонів різних країн та робочі сертифікати. Проводяться різноманітні кінологічні заходи – спортивні змагання, сертифіковані виставки та інш.
У «СТАНІСЛАВОВі» розпочато волонтерський рух «Лапа допомоги дітям», тобто створено активну групу волонтерів з протестованими собаками, що відвідують діток- аутистів ГО «Світанок».

А ось що я ще планую зробити:

Крім звичної клубної роботи, направленої перш за все на «Власника + Собака», на даний момент ІФМО КСУ «СТАНІСЛАВІВ» разом з фахівцями виконовчого комітету Івано-Франківської міської ради, департаментом комунального господарства, транспорту і зв"язку, та міським управління ветеринарної медицини, працює над створенням та затвердженням нових «Правил утримання домашніх тварин у місті», затвердженням нового повного списку місць для вигулу та дресирування собак, а також якісне обладнання цих ділянок.

100 000 гривень допоможуть моїй Ідеї ось так:

У Івано-Франківську у кожному мікрорайоні буде створено та якісно обладнано ділянки під вигули та дресмайданчики для собак усіх порід, призначені для ЗАГАЛЬНОГО користування. Надаючи власникам місця для спільного вигулу та занять з собаками, повну інформацію та послуги по дресируванню і ветеринарії - ми разом піднімемо культуру утримання домашніх тварин у місті. На власному прикладі та завдяки пропаганді, постійній роботі з власниками ми зробимо Івано-Франківськ чистим містом, вільним від інфекційних епідемій серед собак, надамо максимально якісні послуги по дресируванню, тим самим зменшуючи ризик покусів мешканців міста.
Категорія: Новини осередку | Переглядів: 2682 | Додав: DOG | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Виставки, конкурси
ВИГУЛИ та ДРЕСМАЙДАНЧИКИ для собак у ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ - ЦЕ РЕАЛЬНО!
Майданчик
МАЙДАНЧИК ДЛЯ ДРЕСИРУВАННЯ СОБАК
Лапа допомоги дітям
Волонтерський рух ЛАПА ДОПОМОГИ ДІТЯМ
Нове на форумі
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0