Івано-Франківський міський осередок КСУ Івано-Франківський міський осередок КСУ "Станіславів"
Ви увійшли як Гість | Група "Гости" | RSS
УВАГА! Сайт //dog-if.at.ua переїхав на http://dog-if.jimdo.com/, залишився форум.
зоологія МАЙДАНЧИК ДЛЯ ДРЕСИРУВАННЯ СОБАК Корм «HUBERTUS GOLD» УВАГА ПЛЕМОГЛЯД 2014 Перетримка ANF официальный сайт официальный сайт Мікрочіпи ПОЛЮВАННЯ з СОБАКАМИ цуценята вязки вязки

25/08/2012 САС-UA "КУБОК СТАНІСЛАВОВА" м.Івано-Франківськ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Любомира  
Форум » Діяльність клубу » Дресирування » 02.04.2013 19-та річниця створення кінологічної служби УМВС
02.04.2013 19-та річниця створення кінологічної служби УМВС
ІФМО_КСУ_СТАНІСЛАВІВДата: Середа, 03.04.2013, 23:40 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 1137
Репутація: 6
Статус: Офлайн
02.04.2013 - святкування з нагоди 19-ої річниці створення кінологічної служби Управління МВС у ІФ області


2 квітня 2013 року працівники міліцейської кінологічної служби УМВС у Івано-Франківській області відзначили своє професійне свято - 19-ту річницю з дня створення служби.

Робота служби полягає в задіянні тварин у найрізноманітніших сферах діяльності міліції. Кінологи із собаками з пошуку вибухівки здійснюють профілактичний огляд приміщень стадіону в день проведення футбольних матчів; огляд приміщень, будівель, прилеглої території, якщо надходить дзвінок щодо їх мінування; профілактичний огляд у зв'язку з приїздом персон, які охороняються. Службові собаки з пошуку наркотичних речовин використовуються при огляді автотранспорту, у відділеннях пошти при виявленні підозрілих пакунків, при профілактичному огляді поїздів на залізничних станціях, якщо надходить повідомлення про перевезення наркотичних речовин нелегальним шляхом. На сьогоднішній день в області працюють 26 собак, які задіяні у пошуках вибухівки чи наркотиків та супроводжують патрульні служби.
 
ІФМО_КСУ_СТАНІСЛАВІВДата: Середа, 03.04.2013, 23:41 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 1137
Репутація: 6
Статус: Офлайн
Колектив ІФМО КСУ "СТАНІСЛАВІВ" з нагоди святкування річниці від щирого серця вітає Руслана Третяка та його колег - кваліфікованих фахівців, інструкторів-кінологів з розплідника УМВС України у Івано-Франківській області "Прикарпатський Страж" !

Захист життя, честі і гідності громадян та інтересів держави від протиправних посягань – завдання великої ваги, які виконуєте Ви, для того щоб у нашій державі панували мир та спокій ! Ми вдячні за ту роботу, яку ви та ваші чотирилапі вихованці сумлінно виконуєте щодня заради нашого благополуччя та безпеки !
 

 
ІФМО_КСУ_СТАНІСЛАВІВДата: Середа, 03.04.2013, 23:43 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 1137
Репутація: 6
Статус: Офлайн
До 19-ї річниці з дня створення служби кінологи підготували показові виступи для сиріт підшефної школи-інтернату. Аби показати дітям для чого створена служба, правоохоронці влаштували незабутнє шоу. Школярі мали змогу побачити як поводять себе тварини у тій чи іншій ситуації. Окрім пошуків зброї, наркотиків та вибухівки, собаки демонстрували циркові номери, які кінологи підготували спеціально для підшефних сиріт. Вихованцям Угорницької школи-інтернату надзвичайно сподобався такий захід. Школярі розповіли,що це вже не перший візит кінологів до їх навчального закладу. У деяких дітей є навіть свої улюбленці серед тварин. Найбільше учням сподобалися собаки-пошуківці. Зізнаються, страшно не було ні на мить, адже пси чудово надресировані та виховані.


  
 
ІФМО_КСУ_СТАНІСЛАВІВДата: Середа, 03.04.2013, 23:52 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 1137
Репутація: 6
Статус: Офлайн
ВІДЕО 1 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dbZXNlgSodM

ВІДЕО 2 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mXLpTECugig
 
Форум » Діяльність клубу » Дресирування » 02.04.2013 19-та річниця створення кінологічної служби УМВС
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: