лабрадор-ретривер Вольт
| |
Марта | Дата: Четвер, 28.10.2010, 00:32 | Повідомлення # 1 |
Робочий
Група: Перевірені
Статус: Офлайн
| Хочу познайомити Вас з чаріним лабрадором-ретривером, якого звати Вольт! Він не являєтьця чемпіоном різноманітних виставок. Його батьки звичайні домашні улюбленці. Та незважаючи на це, Вольт не менш красивий і розумний лаброхлопчик. Сподіваємось, що Ви приймете нас у вашу дружну кінологічну сім'ю))) ![](http://s016.radikal.ru/i337/1010/32/c50d378eee0c.jpg)
Если собака - это все, что у тебя есть, ты все равно богатый человек.
|
|
| |
Любомира | Дата: Четвер, 28.10.2010, 00:50 | Повідомлення # 2 |
![Любомира](/avatar/53/238067.jpg) Генералиссимус
Група: Администраторы
| Марта і Вольт ! Рада вітати Вас на нашому новому форумі ! Марта, розповідай про Вольта побільше ! Пару слів як я познайомилася з Вольтом та Мартою. Марта зателефонувала мені і ми домовилися про зустріч "подивитися" лаброхлопчика. Честно, знаючи породу я очікувала що 8-ми місячний лабрадор, а його власники зацікавлені у дрессурі та вихованні, просто знесе мене з ніг, але як виявилося Вольт дуже спокійний і чемний, насправді ніжний лаброхлопчик У Вольта дуже красива голова, і екстерєром він дуже й навіть дуже. Я звісно не суддя, але Вольт насправді дуже красивий хлопчик. Нехай він поки не чемпіон виставок і ще не має дипломів по дрессурі, але він насправді справжній чемпіон по любові до Марти та її сімї !
Івано-Франківський міський осередок КСУ "СТАНІСЛАВІВ" секретар - тел. +38 099 00 31 095, +38 097 18 75 053
|
|
| |
Марта | Дата: Четвер, 28.10.2010, 00:50 | Повідомлення # 3 |
Робочий
| Ось таким пупсиком я вперше вжитті побачила свого красеня... Якщо більшість цуценят одразу почали обступати мене з усіх сторін і обнюхувати, то Вольт "гонорово" пішов спати в інший кінець кімнати. А коли всі його братики й сестрички набавились зі мною і розійшлись - підійшов сам і поліз цілуватись... проте коли прийшла їхня мама - вся увага була прикована тільки до неї)))) мій Вольтик дуже любить поспати, але в той день йому всі дуже заважали, то якась тьотя невідома, то його невгамовна сестричка... то якийсь нечемний дядя, який фотографував постійно, тому приходилось в пів ока за ним слідкувати, щоб він якоїсь шкоди не зробив... тому в результаті прийшлось сховатись в своє лбиме місце - за крісло ))) але я його і там знайшла, і зрозуміла, що цей "соня" моє щастячко, бо я теж так люблю поспати))) Тому на радостях коли ми поїхали - вся малеча змогла здійснити основне своє бажання на той момент... А у Вольта почались нові пригоди про які я розкажу трошки згодом....
|
|
| |
Марта | Дата: Четвер, 28.10.2010, 00:53 | Повідомлення # 4 |
Робочий
| Quote (Любомира) Марта і Вольт ! Рада вітати Вас на нашому новому форумі ! Марта, розповідай про Вольта побільше ! Любомира, дякую за вітання. Як і обіцяла - я створила нову гілочку і по трошки починаю розказувати про цьомчика)))
|
|
| |
Марта | Дата: Четвер, 28.10.2010, 01:11 | Повідомлення # 5 |
Робочий
| Оскільки Вольт народився в Луцьку, то його прийшлось звідтіля везти машиною. Спочатку я дуже переживала як він перенесе переїзд, адже він був таким маленьким і здивованим, що його забрала якась невідома тьотя. Але на диво він був дуже чемний, мій солоденький сплюх. І більшу частину дороги він банально проспав,або виціловував мене... Однак йому дуже сподобалось подорожувати, тому що він встиг побувати в багатьох цікавих місцях. Серед них руїни замку... знайди цуцика - отримаєш приз))) Після цієї подорожі я дуже переживала щоб Вольтик не почав боятись їздити в машинах. Та все сталося з точністтю до навпаки - як тільки він бачить відкриту дверцю машини, одразу готовий запригнути всередину і їхати подорожувати (і немає значення наша машина це, чи чужа)
Повідомлення відредагував Марта - Четвер, 28.10.2010, 01:15 |
|
| |
Barselona | Дата: Четвер, 28.10.2010, 13:23 | Повідомлення # 6 |
![Barselona](https://1675186391.uid.me/avatar.jpg) Ветеран
| Марта, приветствуем Вас на нашем форуме, очень рады новому знакомству! Ваш Вольтик просто прелесть, очень жаль, что щеночки так быстро растут, не успеваешь наиграться с ними, пока еще маленькие! ![wink](http://s44.ucoz.net/sm/1/wink.gif)
|
|
| |
Любомира | Дата: Четвер, 28.10.2010, 13:49 | Повідомлення # 7 |
| Quote (Barselona) Марта, приветствуем Вас на нашем форуме, очень рады новому знакомству! Барса, а Вы с Мартой уже знакомы - помните наше первое занятие в крытом помещении ? Марта там была и помогала нам бегать лабрадоров ![wink](http://s44.ucoz.net/sm/1/wink.gif)
Івано-Франківський міський осередок КСУ "СТАНІСЛАВІВ" секретар - тел. +38 099 00 31 095, +38 097 18 75 053
|
|
| |
Марта | Дата: Четвер, 28.10.2010, 15:13 | Повідомлення # 8 |
Робочий
| Quote (Barselona) Марта, приветствуем Вас на нашем форуме, очень рады новому знакомству! Спасибо за приветствие! И Любомира права, мы действительно виделись на занятии, но мне от этого не менне приятно))) А по поводу роста щенков вы совершенно правы. Когда я вечером сидела и просматривала все фотографии Вольта, чтобы показать их на форуме - то чуть не рыдала, вспоминая каждую ситуацию и каждый момент, когда был сделан снимок. До сих пор не могу поверить, что буквально год назад Вольтик был таким пупсиком, а сейчас стал настоящим красивым мущинкой и защитником (пускай он не защищает меня в прямом смысле слова, но уже от одного его "солидного" вида, никто не посмеет подойти ко мне в "темном переулке")))))
|
|
| | |
Любомира | Дата: Четвер, 28.10.2010, 16:12 | Повідомлення # 10 |
| Quote (Марта) він знайшов спосіб випрошувати смачніші лакітки. Для цього всього лиш треба подивитись ось так... ааааа.... такий лабропупс ... давай эту фотку на аватар !
|
|
| |
Марта | Дата: Четвер, 28.10.2010, 18:52 | Повідомлення # 11 |
Робочий
| Quote (Любомира) ааааа.... такий лабропупс ... давай эту фотку на аватар ! це ще не всі фотки, авось ще краща попаде, тому я поки не спішу зі зміною аватарки))))
|
|
| | | |
Марта | Дата: Субота, 30.10.2010, 15:12 | Повідомлення # 14 |
Робочий
| Улюблена куча листя Вольтика - з неї його практично неможливо витягнути... а це ми валяємось з улюбленим мячиком на улюбленій кучі листя...
|
|
| |
Любомира | Дата: Субота, 30.10.2010, 16:03 | Повідомлення # 15 |
| Марта, викупаний вдячний Вольтик - супер !!!
|
|
| |
|