Івано-Франківський міський осередок КСУ Івано-Франківський міський осередок КСУ "Станіславів"
Ви увійшли як Гість | Група "Гости" | RSS
УВАГА! Сайт //dog-if.at.ua переїхав на http://dog-if.jimdo.com/, залишився форум.
зоологія МАЙДАНЧИК ДЛЯ ДРЕСИРУВАННЯ СОБАК Корм «HUBERTUS GOLD» УВАГА ПЛЕМОГЛЯД 2014 Перетримка ANF официальный сайт официальный сайт Мікрочіпи ПОЛЮВАННЯ з СОБАКАМИ цуценята вязки вязки

25/08/2012 САС-UA "КУБОК СТАНІСЛАВОВА" м.Івано-Франківськ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Любомира  
Форум » Ветеринарія » Ветеринарія » НЕВІДКЛАДНА ВЕТЕРИНАРНА ДОПОМОГА - ЦІЛОДОБОВО (+38 067 74 79 380 ветлікар Максимов І.М.)
НЕВІДКЛАДНА ВЕТЕРИНАРНА ДОПОМОГА - ЦІЛОДОБОВО
ЛюбомираДата: Четвер, 13.01.2011, 14:33 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 3366
Репутація: 7
Статус: Офлайн
Ветеринарний лікар

дипломований спеціаліст ветеринарної медицини
Максимов Ігор Миколайович

м.Івано-Франківськ
тел.моб. +38 067 74 79 380

- невідкладна медична допомога - ЦІЛОДОБОВО
- усі види ветеринарних послуг (в тому числі хірургічні втручання) :
огляд, консультації, лікування
- рентген-знімки черевної та грудної порожнини, опорно-рухового апарату
- консультації фахівця



Івано-Франківський міський осередок КСУ "СТАНІСЛАВІВ"
секретар - тел. +38 099 00 31 095, +38 097 18 75 053
 
XaolasДата: П`ятниця, 24.07.2015, 22:44 | Повідомлення # 2
Малюк
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Офлайн
Не знайшов на форумі тему де було б обговорення конкретних ветеренарів, а думаю, що це було би дуже корисно. Люди могли би бачити і вибирати до кого їм краще йти. Але перейду до конкретики. Мав "щастя" лікувати кота у даного лікаря. Не буду критикувати його методи, можливо комусь вони й справді допомогли, опишу свою ситуацію, після якої я вирішив більше до цього лікаря не ходити і попередити про можливі проблеми з ним інших. У кота почалися проблеми з сечою - коли ходив на лоток кричав від болі і майже не міг випорожнитися. Привів його до лікаря, він не проводячи аналізів сказав, що це "цистит". На питання "чому не проводяться аналізи?" - відповів, що він і так бачить, що це "цистит", і не треба лишні кошти витрачати(тут, звісно, я теж винуватий - міг би все ж таки наполягати на проведенні аналізів, але він так впевнено це казав, що я довірився йому). Відходив весь курс - коту легше не стало. Потім ще, щоб вже не їздити в клініку, відколов курс вдома - коту знову таки не легше, тільки гірше. Відвів його в іншу клініку, там у лікарів очі вилізли на лоба від того, що лікували без попередніх аналізів - зробили узд, взяли аналіз крові, поміряли температуру(Ігор Миколайович навіть температуру коту лінувався поміряти) - було 40 градусів(при нормальних 38.5). Виявилося, що у нього гепатит і то попереднє лікування взагалі могло би тільки зашкодити. Зараз вже після перших днів нормального лікування і дієти коту відчутно легше.
 
Форум » Ветеринарія » Ветеринарія » НЕВІДКЛАДНА ВЕТЕРИНАРНА ДОПОМОГА - ЦІЛОДОБОВО (+38 067 74 79 380 ветлікар Максимов І.М.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: