Івано-Франківський міський осередок КСУ Івано-Франківський міський осередок КСУ "Станіславів"
Ви увійшли як Гість | Група "Гости" | RSS
УВАГА! Сайт //dog-if.at.ua переїхав на http://dog-if.jimdo.com/, залишився форум.
зоологія МАЙДАНЧИК ДЛЯ ДРЕСИРУВАННЯ СОБАК Корм «HUBERTUS GOLD» УВАГА ПЛЕМОГЛЯД 2014 Перетримка ANF официальный сайт официальный сайт Мікрочіпи ПОЛЮВАННЯ з СОБАКАМИ цуценята вязки вязки

25/08/2012 САС-UA "КУБОК СТАНІСЛАВОВА" м.Івано-Франківськ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Любомира  
Форум » Оголошення » Інше » Будиночки для тварин (Будки, вольєри, вигули/манежі. Просторові конструкції.)
Будиночки для тварин
HFAДата: П`ятниця, 14.09.2012, 14:14 | Повідомлення # 1
Малюк
Група: Перевірені
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Офлайн
Собаки – істоти тямущі за багатьох інших тварин і краще піддаються прирученню і дресируванню. Спілкування з чотириногим другом збагачує духовний світ людини, робить його яскравішим і емоційнішим.
Спати на землі, ховатися під кущем під час зливи, знаходитися цілий день під палючим сонцем – не тільки неприємно, але і шкідливо для здоров’я тварини.Несприятливі умови існування викликають у тварин різноманітні захворювання: паразитами, простудними та іфекційними хворобами, що є небезпечно для оточуючих і потребує тривалого лікування.
Тому для собак необхідно подбати про умови утримання заздалегідь. Якщо ваша собака живе на подвір’ї , їй необхідне сховище від палючого сонця, дощу, вітру, снігу. А ще їй просто потроібно місце для відпочинку.
Любити тварину – це значить надати їй гідні умови для проживання , забезпечити належний догляд за нею.
 
HFAДата: П`ятниця, 14.09.2012, 17:06 | Повідомлення # 2
Малюк
Група: Перевірені
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Офлайн
Для собак важлива свобода пересування, тому в більшості випадків замість незручного і докучливого ланцюга все більше і більше використовують вольєри, вигули/манежі. Вони (вольєри) бувають різні за розмірами, дизайном, конструкцією і відповідно-ціною.
Стандартний вольєр площею 4 м.кв. (2х2х1,8м), відкритого типу, призначений для тимчасової ізоляції чи постійного утримання собаки. Каркас вольєру - металоконструкція з сталевого прокату. Стіни (огороджувальні конструкції) - решітка з сталевого квадрату 10х10мм. або з зварної сітки з квадратним/прямокутним вічком. Дах - профнастил стіновий оцинкований по металевому каркасу. Підлога - дере'янна, дошка шпунтована хвойних порід (25-32 мм) по металевому каркасу. Двері - металоконструкція з огородженням: сітка зварна/сталевий квадрат 10х10мм, засувки з зовнішньої і внутрішньої сторони вольєру. Покриття металоконструкцій - грунтівка по металу.В деяких випадках, з метою забезпечення комфортного перебування тварини в вольєрі, фасадні і бічні стіни "зашивають" або повністю, або в певній частині. Для обшивки використовують дерев'яну вагонку хвойних порід дерева.
 
HFAДата: Середа, 03.10.2012, 17:30 | Повідомлення # 3
Малюк
Група: Перевірені
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Офлайн
Пропонуємо на ваш розгляд.
Стандартний серії ВП, мод.ВП-4 базовий.
Вольєр площею 4 м.кв. (2х2х1,8м), відкритого типу, призначений для тимчасової ізоляції чи постійного утримання собаки. Каркас вольєру - металоконструкція з сталевого прокату. Стіни (огороджувальні конструкції) - решітка з сталевого квадрату 10х10мм. Дах - профнастил стіновий оцинкований по металевому каркасу. Підлога - дере'янна, дошка шпунтована/обрізна, хвойних порід (25-32 мм) по металевому каркасу. Двері - металоконструкція з огородженням: сталевий квадрат 10х10мм, засувки з зовнішньої і внутрішньої сторони вольєру. Покриття металоконструкцій - грунтівка по металу.В деяких випадках, з метою забезпечення комфортного перебування тварини в вольєрі (додаткова опція) фасадні і бічні стіни "зашивають" або повністю, або в певній частині, для обшивки використовують дерев'яну вагонку хвойних порід дерева.
Контактний телефон: 095-6561850
Сайт: hfa.etov.com.ua
E-mail: 1hfa@mail.ru
Прикріплення: 2523058.jpg (62.3 Kb)
 
HFAДата: Середа, 03.10.2012, 17:44 | Повідомлення # 4
Малюк
Група: Перевірені
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Офлайн
Пропонуємо на ваш розгляд.
Будки серії БВ призначені для утримання собак у дворі та вольєрі.
Будка мод."БВ-1 стандарт" виготовлена по дерев'яному каркасу, з утеплювачем 50 мм. між внутрішніми (фанера) та зовнішніми стінами (вагонка дерев'яна). Зовнішнє покриття зйомного даху - рубероїд/стіновий оцинкований профнастил. Установка будки на землю чи підлогу вольєру - на металеві елементи.
Контактний телефон: 095-6561850
Сайт: hfa.etov.com.ua
E-mail: 1hfa@mail.ru
Прикріплення: 4729938.jpg (33.5 Kb)
 
Форум » Оголошення » Інше » Будиночки для тварин (Будки, вольєри, вигули/манежі. Просторові конструкції.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: