| oliveroneal753 | Дата: Вівторок, 24.06.2025, 20:23 | Повідомлення # 1 |
|
Малюк
Група: Користувачі
Статус: Офлайн
| Хочу поділитися позитивним досвідом відкриття ФОП через застосунок Дія. Це дійсно один із найзручніших сервісів, які мені доводилося використовувати. Без черг, без паперової бюрократії і візитів до держустанов! Усе зробив онлайн — подав заяву, підписав КЕПом, і за кілька годин отримав підтвердження про реєстрацію ФОП. У самому застосунку все дуже інтуїтивно: чітко вказано, що й куди натискати, зручно обирати КВЕДи, навіть новачкові легко розібратися. Також сподобалося, що Дія одразу подає інформацію до податкової, і через кілька днів я вже мав можливість подавати звітність та бачити свій статус. Нагадування про важливі події — ще один приємний бонус. Реально круто, що в Україні з’являються такі цифрові сервіси. Хто ще думає — не відкладайте, відкрити ФОП через Дію — це ідеальне рішення для сучасного підприємця.
|
| |
|
|
|
|
| sakshiranax01 | Дата: Середа, 21.01.2026, 13:23 | Повідомлення # 3 |
|
Малюк
Група: Користувачі
Статус: Офлайн
| I appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You've made my day! Thanks again Call Girls Ahmedabad Call Girls Bangalore Call Girls Chandigarh Call Girls Chennai Call Girls Dehradun Call Girls Delhi Call Girls Gurgaon Call Girls Hyderabad Call Girls Indore Call Girls Kolkata Call Girls Lucknow
|
| |
|
|