Івано-Франківський міський осередок КСУ Івано-Франківський міський осередок КСУ "Станіславів"
Ви увійшли як Гість | Група "Гости" | RSS
УВАГА! Сайт //dog-if.at.ua переїхав на http://dog-if.jimdo.com/, залишився форум.
зоологія МАЙДАНЧИК ДЛЯ ДРЕСИРУВАННЯ СОБАК Корм «HUBERTUS GOLD» УВАГА ПЛЕМОГЛЯД 2014 Перетримка ANF официальный сайт официальный сайт Мікрочіпи ПОЛЮВАННЯ з СОБАКАМИ цуценята вязки вязки

25/08/2012 САС-UA "КУБОК СТАНІСЛАВОВА" м.Івано-Франківськ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Любомира  
Форум » Діяльність клубу » Офіційні новини » Звернення Президента КСУ Г.Г.Оніщенко
Звернення Президента КСУ Г.Г.Оніщенко
ІФМО_КСУ_СТАНІСЛАВІВДата: Вівторок, 18.03.2014, 00:56 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 1137
Репутація: 6
Статус: Офлайн
Шановні собаководи!

Нажаль, зараз наша країна переживає не найкращі часи, але, незважаючи на це, Кінологічна Спілка України продовжує працювати у звичному режимі з дотриманням раніше затвердженого графіку заходів та підтримує раніше встановлені партнерські відносини з усіма країнами-членами Міжнародної Кінологічної Федерації.
Виставковий сезон 2014 щойно розпочався, але, незважаючи на зміни дат проведення декількох заходів на початку цього року, вже успішно пройшли виставки собак у Харкові, Донецьку, Луцьку і триває активна підготовка до виставок у Києві, Львові, Одесі, Севастополі та інших містах України.
Усі відділення та клуби Кінологічної Спілки України, як і раніше, відкриті для власників та любителів собак в усіх регіонах України та Республіки Крим.
Усі ми повинні лишатись терпимими один до одного, бути більш толерантними та менш емоційними у своїх судженнях та висловлюваннях.
В Україні дуже багато гарних собак і ми не можемо забувати про свою щоденну роботу та виставкову кар'єру своїх улюбленців.
Ми вдячні усім собаководам, які, не дивлячись на ситуацію, що склалась, продовжують рухатись далі, віддають усю свою енергію на розвиток чистопорідного собаківництва в Україні.
Українські собаки завжди гідно відстоювали честь своєї країни на різних міжнародних форумах і тепер, як ніколи, українська кінологія має визначний авторитет у світі. Підтвердженням тому є завойоване нами право проведення Чемпіонату Європи МКФ в Києві в 2017 році. Завдання КСУ та усіх її членів гідно підготуватися та провести на найвищому рівні Євро Дог Шоу 2017 в Україні.
Кінологічна Спілка України завжди готова надати будь-яку допомогу та всебічну підтримку кожному собаководу!
Бажаємо усім успіхів та подальших перемог!

З повагою, Георгій Оніщенко, Президент КСУ
 
17-03-2014 року
 
an17Дата: Четвер, 20.03.2014, 00:06 | Повідомлення # 2
Робочий
Група: Перевірені
Повідомлень: 168
Репутація: 0
Статус: Офлайн
не знаю...не знаю....мій позавчора лупанув РЧТ на прогулянці.....може сприйнятись як нетолерантне поводження....з братніми породами собак(
 
Форум » Діяльність клубу » Офіційні новини » Звернення Президента КСУ Г.Г.Оніщенко
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: